Աղցանը դասավորել շերտերով, վրան լցնել սոուս:


Սոուսը պատրաստելու համար`մայոնեզը, թթվասերը և լիմոնի հյութը խառնել իրար:

 

1 շերտ - բրինձ


2 շերտ - սոուս


3 շերտ - թեթև աղ արած ձուկ


4 շերտ - ձու, մանր կտրտած


5 շերտ - լոլիկ


6 շերտ - սոուս


7 շերտ - ծովախեցգետնի ձողիկներ


8 շերտ - ձու


9 շերտ - սոուս


10 շերտ - թարմ վարունգ առանց կեղևի 


11 շերտ - ծովախեցգետին

 

Զարդարեք կարմիր ձկնկիթով և կանաչ սոխով: