Բաղադրությունը`
Չորս բաժնի համար հարկավոր է
3,2 տոկոս յուղայնությամբ կաթ- 900 մլ.
Բանան-2 հատ
Շոկոլադ-100 գրամ
Դարչին-մի պտղունց
Բանան զարդարանքի համար- երկու կտոր:
Պատրաստման եղանակը`
Բանանները մաքրել և բաժանել 2-3 մասի: Շոկոլադը բաժանել կտորների: Տարայի մեջ լցնել կաթը, ավելացնել բանանը և շոկոլադը: Մարմանդ կրակի վրա հասցնել եռման ջերմաստիճանի՝ անընդհատ խառնելով, մինչև շոկոլադը կհալվի: Ապա վերցնել կրակի վրայից:
Շոկոլադա-բանանային խառնուրդը լցնել բլենդերի մեջ և հարել մինչև փրփուրի առաջանալը: Լցնել բաժակների մեջ և ավելացնել դարչինը: Ամեն բաժակը զարդարել մի կտոր բանանով: