Life.panorama.am-ը գրում է.
Պոլիֆենոլ հակաօքսիդանտներով հարուստ կանաչ թեյը հերթական անգամ զարմացրել է գիտնականներին՝ այս անգամ ցուցադրելով նյարդային համակարգի վրա ազդեցություն թողնելու իր բացառիկ հատկությունները: Մասնագետները համոզված են, որ այն անփոխարինելի նշանակություն ունի հատկապես ողնուղեղի համար:
Անցկացված հետազոտությունների արդյունքները ամփոփվել են Science World Report պարբերակում, որտեղ ասվում է. «Կանաչ թեյի պարբերական օգտագործումը դանդաղեցնում է նյարդային բջիջների ոչնչացման գործընթացը»:
Շարունակությունը` այստեղ: