Տոնական սեղանի անբաժան մաս կազմող որոշ պտուղներ, մրգեր, բանջարեղեններ, որոնցից են' ձիթապտուղը, ծնեբեկը, անանասն ու գետնանուշը, օգտակար և բուժիչ հատկություններ ունեն և հատկապես' բարձրացնում են իմունիտետը հենց ձմեռային ամիսներին:
Bigpicture.ru-ն ներկայացրել է, թե ինչպես են աճում բոլորին քաջածանոթ մրգերը, բանջարեղեններն ու պտուղները:
Ամբողջ աշխարհում գոյություն ունի սև ձիթապտուղ, որը ձիթենու հասունացած պտուղն է, և կանաչ ձիթապտուղ, որը ձիթենու դեռ չհասունացած պտուղն է:
Շարունակությունը` այստեղ: