Իսկական, բուրումնավետ սուրճ պատրատսելն արվեստ է, բացահայտենք այս արվեստի գաղտնիքները:

Առաջին կարևոր պայմանը մաքուր ջուրն է: Կարող եք օգտագործել սառեցված և հալեցված ջուր:

Երկրորդը՝ մի շտապեք: Սուրճը եփեք հնարավոր ամենացածր կրակի վրա:

Սուրճին շատ քիչ աղ ավելացրեք, սա ուժեղացնում է բույրը:

Մի փոքր էլ կոճապղպեղ ավելացրեք, սա նույնպես հիանալի բույր է տալիս:

Օգտագործեք շագանակագույն շաքար:

Մի եռացրեք սուրճը. սա ամենակարևոր պայմանն է: Եռալու դեպքում այն կորցնում է ողջ բույրը:

Եթե ուզում եք իսկապես համեղ սուրճ ստանալ, հատիկավոր սուրճ գնեք և աղացեք այն, դրանով պատրաստեք ըմպելիքը:

Երբ սուրճը պատրաստ է, թող մեկ րոպե մնա, այնուհետև լցրեք բաժակների մեջ: