Այսպիսով, ձեզ անհրաժեշտ է՝ հատիկավոր սուրճ, ջուր, թարմ, յուղալի կաթ և շաքարավազ (ըստ ճաշակի)։
Պատրաստման եղանակը. առաջին հերթին անհրաժեշտ է սրճաղացի օգնությամբ մանրացնել բոված սուրճի հատիկները։ Հետո հարկավոր է թունդ սուրճ եփել (իսկ եթե քաղցր սուրճ եք նախընտրում, ապա պետք է նաև շաքարավազ ավելացնել) սրճեփի մեջ կամ պարզապես երկու թեյի գդալ սուրճը պետք է լցնել եռացրած ջրի մեջ և թողնել, որ այն թրմվի։

 

 

Շարունակությունն՝ այստեղ: