Life.panorama.am-ը գրում է.
Լոլիկը և գազարը մթերքի այն երկու տեսակներն են, որոնց ամենօրյա օգտագործումը կօգնի պահպանել ձեր առողջությունը:
Շնորհիվ իրենց մեջ առկա կարոտինոիդ հակաօքսիդանտի մեծ քանակության` բանջարեղենի այս երկու տեսակները նվազեցնում են տարբեր տեսակի քաղցկեղների առաջացման հավանականությունն օրգանիզմում: Օրինակ, օրական 22 գրամ լիկոպին հակաօքսիդանտի օգտագործումը, որն առկա է ութ կարմիր լոլիկի մեջ, կզրոյացնի թոքերի, շագանակագեղձի, մաշկի և ստամոքսի քաղցկեղի առաջացումը:
Շարունակությունը`այստեղ: