Life.panorama.am-ը գրում է.


Լոլիկը և գազարը մթերքի  այն երկու  տեսակներն են, որոնց ամենօրյա օգտագործումը կօգնի պահպանել ձեր առողջությունը:


Շնորհիվ իրենց մեջ առկա կարոտինոիդ հակաօքսիդանտի մեծ քանակության` բանջարեղենի այս երկու տեսակները նվազեցնում են տարբեր տեսակի քաղցկեղների առաջացման հավանականությունն օրգանիզմում: Օրինակ, օրական 22 գրամ լիկոպին հակաօքսիդանտի  օգտագործումը, որն առկա է  ութ կարմիր լոլիկի մեջ, կզրոյացնի  թոքերի, շագանակագեղձի, մաշկի և ստամոքսի քաղցկեղի առաջացումը:

 

Շարունակությունը`այստեղ: