Aroxj.am-ը գրում է.
Հետազոտողները պարզել են, որ բրինձը գենետիկ խանգարումներ առաջացնող քանակությամբ մկնդեղ է պարունակում: Ուսումնասիրության արդյունքները ցույց են տվել, որ բրնձի օգտագործումը կարող է մեծացնել գենետիկ խանգարումների առաջացումը մարդկային օրգանիզմում:
Մասնագետների խումբը նշել է, որ չնայած գիտնականները բրնձում առկա մկնդեղի հետ կապված իրենց մտահոգությունն են հայտնել, սակայն սա բրնձի օգտագործման և գենետիկ վնասվածքների առաջացման միջև եղած կապը բացահայտող առաջին հրապարակային դեպքն է:
Շարունակությունը` այստեղ: