Life.panorama.am-ը գրում է.

 

Գիտնականները բազմիցս հայտարարել են, որ կանաչ թեյը կանխարգելիչ հատկություն ունի ուռուցքային հիվանդությունների ժամանակ: Այն կարելի է բացատրել նրանում առկա պոլիֆենոլամով: Ըստ էության, դա կլինի էպիգալոկատեխին գալատ: Փորձագետները պարզել են , թե ինչ պայմաններ են անհրաժեշտ մարմնի վրա այդ նյութի առավել արդյունավետ գործողության համար: Պարզվել է, որ կաթ է անհրաժեշտ:

 

 Կաթով թեյը՝  հակաքաղցկեղային լավագույն ըմպելիք

 

Շարունակությունը` այստեղ: