Tert.am-ը գրում է.

 

Սառնարանն օգնում է պահպանել մեր սնունդը, սակայն ոչ բոլոր ապրանքներն է նպատակահարմար պահել սառնարանում: Cluber.com-ը ներկայացնում է այդ ապրանքատեսակների ցանկը:

 

1. Հաց

Հացը սառնարանում ավելի շուտ է չորանում և հոտեր է կլանում:

что нельзя хранить в холодильнике

 

2. Սխտոր
Սխտորն, առհասարակ, չի սիրում սառը միջավայր, այն առավել նպատակահարմար է չոր տեղում պահել:

 

3. Կծու սոուս

Քանի որ սոուսներում առկա աղն ու շաքարը պահպանում են այն,անհրաժեշտություն չկա սոուսը սառնարանում պահել:

4. Կարտոֆիլ

Կարտոֆիլը նպատակային չէ սառնարանում պահել, քանի որ սառը պայմաններում օսլան վերածվում է շաքարի:

Շարունակությունը` այստեղ: