Բաղադրությունը՝

 

Ալյուր - 3 բաժակ (480 գրամ)

 

Շաքարավազ - 1,5-2 բաժակ (300-400 գրամ)

 

Պահածոյացված բալ - 1 բանկա (0.5լիտր )

 

Բալի հյութ - 250 գրամ

 

Լուծվող սուրճ- 2 թեյի գդալ

 

Բանան-1 հատ

 

Բուսական յուղ - 1 բաժակ (230 գ)

 

Կակոյի փոշի- 6 ճաշի գդալ

 

Սոդա- 1-2 թեյի գդալ

 

Քացախ - 1-2 թեյի գդալ

 

Վանիլին - պտղունց

 

Աղ - 1 պտղունց

 

Պատրաստման եղանակը՝ այստեղ: