Ladynews.am-ը գրում է.
Թարմ բանջարեղենից պատրաստված հյութերը, այդ թվում՝ գազարի հյութը, համարվում են անհավանական առողջարար: Բայց օրերս բժիշկները ժխտել են այդ կարծիքը և հայտարարել, որ գազարի հյութը կարող է վնասակար լինել:
Վերանայելով բազմաթիվ ուսումնասիրություններ և փորձերի արդյուքներ՝ գիտնականները եկել են եզրակացության, որ գազարի հյութը կարող է բերել սննդային թունավորման, առաջացնել գլխացավ, սրտխառնոց, փսխում: Մեծ քանակությամբ օգտագործումն էլ կարող է բերել քնկոտության:
Շարունակությունը՝ այստեղ: