1. Օրվա ընթացքում անհրաժեշտ է ուտել առնվազն երեք անգամ:
2. Նախաճաշել պետք է միշտ:
3. Նախաճաշի ժամանակ ցանկալի է օգտագործել վարսակի շիլա և որևիցե ըմպելիք:
4. Աշխատեք նախաճաշի, ճաշի և ընթրիքի միջև ընկած ժամանակահատվածում չհամտեսել ոչինչ:
5. Աղցաններ, բանջարեղեն և միրգ անհրաժեշտ է ուտել օրվա ընթացքում երեք անգամ:
6. Տապակած և քաղցր սնունդ լավ է ուտել շաբաթական ընդամենը 1-2 անգամ:
7. Ձուկ ձեր սննդակարգում պետք է լինի հնարավորինս հաճախ:
8. Մի մոռացեք միս պատրաստելու ժամանակ անպայման հեռացնել յուղային մասը:
9. Սուրճ կարելի է խմել օրը 1-2 անգամ: