Ձմռան համար գրեթե բոլորս էլ թուփ ենք փակում։

Արդեն իսկ ժամանակն է։

Գոյություն ունի մի շարք տարբերակներ, սակայն ճիշտ և ապահով ձևը սա է։ Նախ թփից ՝ խաղողի տերևներից, հեռացրեք պոչերը և դասավորեք այն 15 հատով։

Փաթաթեք այն ծրարաձև և դրեք այն ստերիլ, չոր և մաքուր ապակե տարայի ՝ բանկայի մեջ։ 

Այնուհետև հերմետիկ փակեք այն կապարիչով (այլ կերպ ասած ՝ զակատ արեք)։

8-10 րոպե եռացրեք և վերջ։ 

Պահեք այն մութ վայրում և ձմռանը կարող եք հանգիստ օգտագործել։ 

Եվս մեկ տարբերակ էլ կա ՝ սառեցնելը, սակայն սա ավելի լավ տարբերակ է։