Բաղադրամասեր՝

120 գ տավարի աղացած միս,

90 գ պանիր,

6 հատ թարմ սնկին (շամպինիոն),

60 գ գլուխ սոխ,

Աղ, պղպեղ,

Մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Սունկը լավ լվանալ հոսող ջրի տակ, հեռացնել վերևի մասը։ 

Առաձին պատրաստել սոխառածը:

Սնկի այն մասը, որը հեռացվել էր, մանր կտրտել և մսի հետ տապակել։ Սոխառածը ավելացնել վրան։

Այդ զանգվածը լցնել սունկի մեջ, համեմել աղով, պղպեղով, վրան դնել պանիրը և դնել ջեռոցը 20 րոպե:

Մատուցելիս մաղադանոս ցանել վրան: