Երբեմն մենք թույլ ենք տալիս ճակատագրական սխալներ, որոնց մասին նույնիսկ չենք էլ կասկածում, հայտնում է newsyou.info-ն :
Եթե դուք նախընտրում են պատրաստել ձիթապտղի յուղով, ապա չի կարելի կարելի մոռանալ նաև արևածաղկի յուղի մասին:

 


Պետք է օգտագործել նաև հալած յուղ, քանի որ այն «յուղում» է ոսկրերը, կանխում անոթների խցանումը և նպաստում ավելորդ քաշի կորստին:
Օրգանական մթերքները պարզապես մարքեթինգային քայլ են, քանի որ կարող են նպաստել քաշ հավաքելուն:

 


Աղցանները նույնպես կարող են գիրացնել, քանի որ դրանցում օգտագործվում է մայոնեզ կամ կետչուպ: Աղցանների համար հարկավոր է ընտրել մանրաթելով հարուստ մթերքներ, որոնք կօգնեն պահպանելու կուշտ լինելու զգացողությունը:
Չի կարելի չափազանց ակտիվորեն օգտագործել կաթնամթերք, ինչը նույնպես կարող է ավելորդ քաշ առաջացնել:

 


Մրգերի և հյութերի մեծ քանակությունը վտանգավոր է այն բանով, որ դրանցում կա ֆրուկտոզա՝ գոտկատեղի համար վտանգավոր շաքար: Մեծ քանակությամբ շաքար են պարունակում նաև մանգոն, բանանը և մի քանի այլ տարածված մրգեր: