LADYNEWS.am-ը գրում է.
Եթե ձեր մոտ կեֆիր է մնացել, ապա մենք գիտենք, թե ինչպես այն օգտագործել: Մասնավորապես դուք կարող եք թխել հիանալի կարկանդակ բալով:
Այս բաղադրատոմսը սիրված է շատ տնային տնեսուհիների կողմից, քանի որ այն անչափ համեղ է և անհրաժեշտ բաղադրիչները միշտ կան ձեռքի տակ: Հյութալի բալը և օդային խմորն այն ամենն է ինչ մեզ պետք է ամռանը:
Բաղադրիչներ․
- Բալ՝ 200 գր
- Կեֆիր՝ 200 մլ
- Ձու՝ 3 հատ
- Ալյուր՝ 1 բաժակ
- Փխրեցուցիչ՝ 1,5 թեյի գդալ
- Շաքարավազ՝ 1 բաժակ
- Սերուցքային կարագ՝ 1 թեյի գդալ
- Շաքարավազի փոշի՝ ըստ ճաշակի։
Մանրամասները` այստեղ: