Բաղադրությունը`
Մակարոն — 200 գրամ
Աղ — 1 թեյի գդալ
Բուսական յուղ - 1 ճաշի գդալ
Կարրի - 1/2 թեյի գդալ (համեմունքի տեսակ)
Ասաֆետիդա 1/2 թեյի գդալ (համեմունքի տեսակ)
Պատրաստման եղանակը`
1.Պատրաստել բոլոր բաղադրիչները
2. Եռման ջրի մեջ լցնել մակարոները
3. Ավելացնել աղը
4.Եփել մինչև 80% պատրաստ լինլեը
5. Թավայի մեջ տաքացնել բուսական յուղը, մեջը լցնել կարին և ասաֆետիդան: Տապակել 10 վայրկյան
6. Մակարոները հանել ջրից և լցնել թավայի մեջԼ Տապակել մի քանի րոպե և այն պատրաստ է