Բաղադրությունը`


Մակարոն — 200 գրամ


Աղ — 1 թեյի գդալ 


Բուսական յուղ - 1 ճաշի գդալ 


Կարրի - 1/2 թեյի գդալ (համեմունքի տեսակ)


Ասաֆետիդա 1/2 թեյի գդալ (համեմունքի տեսակ)


Պատրաստման եղանակը`


1.Պատրաստել բոլոր բաղադրիչները 


2. Եռման ջրի մեջ լցնել մակարոները


3. Ավելացնել աղը


4.Եփել մինչև 80% պատրաստ լինլեը


5. Թավայի մեջ տաքացնել բուսական յուղը, մեջը լցնել կարին և ասաֆետիդան: Տապակել 10 վայրկյան


6. Մակարոները հանել ջրից և լցնել թավայի մեջԼ Տապակել մի քանի րոպե և այն պատրաստ է