Բաղադրությունը`


Կարագ — 135 գրամ


Կակաո — 1/2 բաժակ


Շաքարավազ — 1,75 բաժակ + 2 թեյի գդալ վանիլային շաքարավազ


Այլուր — 1 բաժակ


Ձու — 3 հատ


Պատրաստման եղանակը`


1. Ջեռոցը տաքացնել 175 աստիճանով: Թխելու համար նապատեսված տապակը պատել կարագով;
2. Միջին չափսի կաթսայի մեջ կարագը հալեցնել>Այնուհտեև ավելացնել այնտեղ մնացած բաղադրիչները:
3. Խառնել մինչև միատարր զանգված դառնա և լցնել նախապես կարագով պատած տապակի մեջ:
4. Թխել 30-45 րոպե: Թողնել մի քիչ սառչի և հանել տապակից:Վրան շաքարի փոշի շաղ տալ և մատուցել: