Life.panoarama.am-ը գրում է.

 

Վարունգը աշխարհում ամենաշատ աճեցվող թվով չորրորդ բանջարեղենն է, որը մի շարք առողջարար հատկություններով է օժտված:

 

Ներկայացնում ենք վարունգի օգտակար հատկությունները.

-օրգանիզմին անհրաժեշտ ջրի պաշար է մատակարարում,

-կարգավորում է օրգանիզմի ջերմաստիճանը՝ լավագույնս պայքարելով շոգի դեմ,

-օրգանիզմն ազատում է տոքսիններից,

-ապահովում է օրգանիզմի համար աննրաժեշտ վիտամիններով,

-մաշկի առողջության համար կարևոր հանքանյութեր է պարունակում,

-նպաստում է մարսողության լավացմանը և քաշի նվազմանը,

-թարմություն է հաղորդում մարդու շնչառությանը:

 

Շարունակությունը` այստեղ: