Life.panoarama.am-ը գրում է.
Վարունգը աշխարհում ամենաշատ աճեցվող թվով չորրորդ բանջարեղենն է, որը մի շարք առողջարար հատկություններով է օժտված:
Ներկայացնում ենք վարունգի օգտակար հատկությունները.
-օրգանիզմին անհրաժեշտ ջրի պաշար է մատակարարում,
-կարգավորում է օրգանիզմի ջերմաստիճանը՝ լավագույնս պայքարելով շոգի դեմ,
-օրգանիզմն ազատում է տոքսիններից,
-ապահովում է օրգանիզմի համար աննրաժեշտ վիտամիններով,
-մաշկի առողջության համար կարևոր հանքանյութեր է պարունակում,
-նպաստում է մարսողության լավացմանը և քաշի նվազմանը,
-թարմություն է հաղորդում մարդու շնչառությանը:
Շարունակությունը` այստեղ: