Aroxj.am-ը գրում է.
Ճիշտ սննդակարգը հիվանդությունների ժամանակ կօգնի արագ ապաքինվել: Իսկ ինչ ուտել հարբուխի ժամանակ: Փեսիլվանիայի համալսարանի հետազոտողներն ապացուցել են, որ հարբուխի ժամանակ իմունիտետը բարձրացնելու և արագ ապաքինվելու համար պետք է օգտագործել սպիտակուցներ՝ հիմնականում միս:
Սպիտակուցների լրացուցիչ աղբյուր կարող է լինել՝ ընկույզը, հավկիթը, կաթնամթերքները: Ընդհանուր առմամբ այսպիսի դեպքերում պետք է օրվա մեջ օգտագործել 50 գրամ սպիտակուցներ: Մսամթերքին զուգահեռ նաև պետք է օգտագործել մասուր, որը շատ հարուստ է վիտամին C –ով:
Շարունակությունը` այստեղ: