Life.panorama.am-ը գրում է.

 

Հեռացնում ենք պղպեղի սերմերը: Մանրացնում ենք պղպեղը և գազարը, կանաչին, սխտորը: Ավելացնում ենք պղպեղ և ձիթայուղ: Լավ խառնել: Խոհանոցային թղթի վրա ձիթայուղ քսել: Ձկան վրա աղ ու պղպեղ անել: Մեջը դնել կանաչի, կիտրոն և կարագ: Բանջարեղենի խառնուրդը փռել թղթի վրա:


Ձուկը ևս դնել ու մնացած բանջարեղենը լցնել վրան: Վերջում ավելացնել լոլիկի շերտը: Փակել թղթով: Ջեռոցը նախօրոք դնել 220 աստիճանի վրա:  Ձուկը դնել ջեռոց: 

 

Շարունակությունը` այստեղ: