LadyNewz.am-ը գրում է.

 

Կոճապղպեղի արմատները հայտնի են իրենց օգտակար հատկություններով ոչ միայն հարազատ Հարավային Ասիայում, այլև նրա սահմաններից շատ ու շատ հեռու:

Այն տարբեր ձևերով օգտագործվում է ոչ միայն զանազան ուտելիքների մեջ, այլ նաև բժշկության, ինչը պայմանավորված է կոճապղպեղի հակաբորբոքային և կենսունակությունը բարձրացնելու հատկություններով:

Այս համեղ ընպելիքը ևս կարող է համալրել ձեր սիրած և օգտակար խմիչքների շարքը:

Անհրաժեշտ են.

Կոճապղպեղ` մաքրած և քերիչով անցկացրած` 3 ճաշի գդալ
ջուր` 3 բաժակ
թարմ քամված նարնջի հյութ
կիտրոնի հյութ` 1.5 թեյի գդալ
շաքարավազ` ըստ ճաշակի:

 

Շարունակությունը` այստեղ: