LadyNewz.am-ը գրում է.
Կոճապղպեղի արմատները հայտնի են իրենց օգտակար հատկություններով ոչ միայն հարազատ Հարավային Ասիայում, այլև նրա սահմաններից շատ ու շատ հեռու:
Այն տարբեր ձևերով օգտագործվում է ոչ միայն զանազան ուտելիքների մեջ, այլ նաև բժշկության, ինչը պայմանավորված է կոճապղպեղի հակաբորբոքային և կենսունակությունը բարձրացնելու հատկություններով:
Այս համեղ ընպելիքը ևս կարող է համալրել ձեր սիրած և օգտակար խմիչքների շարքը:
Անհրաժեշտ են.
Կոճապղպեղ` մաքրած և քերիչով անցկացրած` 3 ճաշի գդալ
ջուր` 3 բաժակ
թարմ քամված նարնջի հյութ
կիտրոնի հյութ` 1.5 թեյի գդալ
շաքարավազ` ըստ ճաշակի:
Շարունակությունը` այստեղ: