Aroxj.am-ը գրում է.

 

Մարդիկ հաճախ մրգերն ու բանջարեղենը օգտագործում են միայն առավել օգտակար մասերից ազատվելուց հետո: Այս մասին հայտնում են փորձագետները և խորհուրդ տալիս դեն չնետել, չազատվել օրինակ բրոկոլիի տերևներից, քանի որ դրանք շատ օգտակար են և հիմնական վիտամինները պարունակվում են հենց տերևների մեջ:

 

Այդպիսի օգտակար հատկանիշներով օժտված սոխի, այսպես ասած վերնամաշկը նույնպես: Իր մեջ պարունակվող կվարցետինն օժտված է հակաբորբոքային հատկություններով, որը կարող է օգնել ազատվել ալերգիաների մի քանի տեսակներից:

 

Շարունակությունը` այստեղ: