Բաղադրությունը'

Մակարոն-300 գրամ

Կանաչ ոլոռ-200 գրամ

Պոմիդոր-1 հատ

Ձեթ-2 ճաշի գդալ

Սպիտակ գինու քացախ-2 ճաշի գդալ

Սխտոր-1 պճեղ

Երշիկ-200 գրամ

Ռեհան

Աղ և պղպեղ-ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը'

Մակարոնը եփել, անջատելուց 2 րոպե առաջ լցնել կանաչ ոլոռը: Այնուհետև դնել քամիչի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել, թողնել, որ սառչի:

Սոուսի պատրաստման եղանակը' բլենդերի մեջ դնել սխտորը, ռեհանի տերևները՝ 8 հատ, կտրատած պոմիդորը: Հարել, ըստ ճաշակի ավելացնել քացախ, ձեթ, աղ, պղպեղ:

Երշիկը շերտերով կտրատել, խառնել մակարոնի և կանաչ ոլոռի հետ: Այնուհետև լցնել սոուսը և խառնել: