Այս դեսերտը ոչ մեկի անտարբեր չի թողնի եւ այն ճաշակելով նորից ու նորից կցանկանաք ուտել: Հնարավոր է պատրաստել շատ արագ եւ առանց դժվարության:

Անհրաժեշտ մթերքներն են՝

2 բաժակ թարմ բալ

60 գրամ շաքարի փոշի

2 ձվի սպիտակուց

6 ճաշի գդալ շաքարավազ

2 թեյի գդալ օսլա

կարագ՝ կաղապարը յուղելու համար

Պատրաստման եղանակը.

Հեռացրեք բալի կորիզները, կարագը լավ քսեք կաղապարի մեջ եւ բալերը շերտերով լցրեք այնտեղ՝ յուրաքանչյուր բալի հատիկ պատելով օսլայով, վերջինս նախապես խառնեք 1-2 ճաշի գդալ շաքարավազի հետ: Հետո լավ հարեք սպիտակուցը, վրան ավելացրեք մի փոքր աղ, մնացած շաքարավազը եւ կոկոսի փոշին: Ստացվածը լցրեք բալի վրա եւ գդալով սպիտակուցը ձեւավորեք այնպես, որ հիշեցնի ամպ: Այդ ամենը տեղադրեք ջեռոցը՝ 200-220 ջերմության տակ եւ թողեք՝ եփվի 30-40 րոպե:

Այն շատ համեղ է ինչպս տաք, այնպես էլ սառը վիճակում: Հաճելի համտեսում: