Բաղադրիչներ

  1. Կարտոֆիլ – 2 հատ
  2. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
  3. Ձու – 2 հատ
  4. Բեկոն – 2 շերտ
  5. Քերած պանիր – 2 ճ/գ
  6. Մաղադանոս – 50 գ
  7. Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

  1. Կարտոֆիլը լվանալ և թխել ջեռոցում՝ մինչև պատրաստ լինելը:
  2. Եփված կարտոֆիլի վրա կլոր բացվածք ենք անում, կարտոֆիլի փափուկ միջուկը հեռացնում ենք:
  3. Կարտոֆիլների մեջ բուսայուղ լցնել, զգուշությամբ ավելացնել ձուն:
  4. Կարտոֆիլի վրա բեկոնի կտոր դնել, քերած պանիր և կտրատված կանաչի ավելացնել:
  5. Աղով և պղպեղով համեմել և 20 րոպեով նորից տեղափոխել ջեռոցը: