Բաղադրամասեր

200 գ հալած պանիր,

50-70 գ անկորիզ ձիթապտուղ,

2 թ.գդալ մայոնեզ,

2 պճեղ սխտոր,

աղացած կարմիր պղպեղ,

կանաչ ռեհանի տերևներ

 

Պատրաստման եղանակը


Պանիրը քերել, ավելացնել ճզմած սխտորն ու մայոնեզը:

Խառնել, ապա այդ զանգվածից թեյի գդալի օգնությամբ գունդ ձևավորել, մեջտեղը ձիթապտուղ տեղադրել:

Ստացված գնդերը թաթախել աղացած պղպեղի մեջ ու տերևիկներ (կանաչ ռեհանի) տեղադրել վրան. տեսքով ասես ծառից պոկած մանդարին լինեն: