Բաղադրամասեր

  • 400 գ. սպագետտի,
  • 200 գ. ծաղկակաղամբ,
  • 100 գ. պանիր,
  • պաքսիմատ,
  • սոխ, կանաչի,
  • ձեթ,
  • աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  • Սպագետին եփել, ծաղկակաղամբը խաշել և տապակել ձեթով:
  • Առանձին թավայի մեջ սոխառած անել, ավելացնել ծաղկակաղամբը, սպագետտին և մանր կտրատված կանաչին:
  • Այս ամենը համեմել աղով և պղպեղով: Կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել պանիրը և պաքսիմատը:
  • Վերջում վրան մի փոքր ձիթայուղ ավելավնել: