LADYNEWS.am-ը գրում է.

Սուշին, որի հայրենիքը հեռավոր Ճապոնիան է, արդեն դարձել է շատերի սիրելի ուտեստը:

 

Շատ տնային տնտեսուհիներ փորձում են այն պտրաստել տանը։ Նրանց մի մասը ջանում է լավ տեսք ստանալ, մյուսներն ավելացնել լրացուցիչ համեմունքներ՝ սուշին ավելի համեղ դարձնելու համար, մինչդեռ իրականում այն պատրաստելու հարցում առավել կարևոր է փորձը: Եվ այդ փորձը ձեռք բերելու համար առաջարկում ենք պատրաստել սուշիի տեսակներից մեկը՝ գլանափաթեթները:

 

Այն պատրաստելու համար անհրաժեշտ են․

-1.5 բաժակ բրինձ,

-նորի (ջրային ջրիմուռ) 5 տերև,

-100 գրամ ծովախեցգետնի միս,

-50 գրամ քունջութ,

-շաքարավազ,

-աղ,

-բրնձի քացախ,

-բամբուկի հյուսվածք,

-սոյայի հյութ,

-թթու դրած կոճապղպեղ,

-վասաբի:

600x580

 

Շարունակությունը՝ այստեղ: