Բաղադրությունը`


Ձուկ 150 գրամ


Կարտոֆիլ 200 գրամ


Գազար 3 հատ


Թթու վարունգ 2 հատ


Ձու 2 հատ


Խնձոր 3 հատ


Մայոնեզ 300 գրամ


Կիտրոնի հյութ 0.5 թեյի գդալ


Կանաչի


Զարդարելու համար


Լորի ձու 5 հատ


Սոխ 1 հատ


Պատրաստման եղանակը`


Կարտոֆիլը, ձուն, գազարը եփել: Ձուկը, վարունգը կտրատել: Կարտոֆիլը, ձուն, գազարը, խնձորը քերիչով անցկացնել: Աղցանը շերտերով դասավորել.ձուկ, մայոնեզ,կարտոֆիլ, մայոնեզ,գազար, մայոնեզ,ձու, մայոնեզ,խնձոր, մայոնեզ Զարդարել կանաչիով, հատապտուղներով, մեջտեղում դնել լորի խաշած ձվերը: