Բաղադրությունը`
Ձուկ 150 գրամ
Կարտոֆիլ 200 գրամ
Գազար 3 հատ
Թթու վարունգ 2 հատ
Ձու 2 հատ
Խնձոր 3 հատ
Մայոնեզ 300 գրամ
Կիտրոնի հյութ 0.5 թեյի գդալ
Կանաչի
Զարդարելու համար
Լորի ձու 5 հատ
Սոխ 1 հատ
Պատրաստման եղանակը`
Կարտոֆիլը, ձուն, գազարը եփել: Ձուկը, վարունգը կտրատել: Կարտոֆիլը, ձուն, գազարը, խնձորը քերիչով անցկացնել: Աղցանը շերտերով դասավորել.ձուկ, մայոնեզ,կարտոֆիլ, մայոնեզ,գազար, մայոնեզ,ձու, մայոնեզ,խնձոր, մայոնեզ Զարդարել կանաչիով, հատապտուղներով, մեջտեղում դնել լորի խաշած ձվերը: