Life.panorama.am-ը գրում է.

 

Սննդի այնպիսի տեսակներ կան, որոնք թվում է, թե կարելի է օգտագործել հատուկ սննդակարգերի ժամանակ, սակայն, իրականում, դրանք վնաս են հասցնում մեր օրգանիզմին: Ներկայացնում ենք այն մթերքները, որոնք պետք է բացառել առավոտյան նախաճաշին ուտելու ժամանակ:

 

Վարսակով չրեղեն (մյուսլի)


Մյուսլին պարունակում է մեծ քանակությամբ շարաքավազ, ինչպես նաև այլ հավելումներ, որոնք հարուստ են դատարկ կալորիաներով:

 

Ջնարակապատ պանիր


Իրականում այս պանիրները ոչ թե կաթնաշոռից են պատրաստվում, այլ շաքարից, իսկ առավել հաճախ ավելացնում են նաև բուսական ճարպեր, կոնսերվանտներ, արհեստական հավելումներ:

 

Փաթեթավորված հյութ


Այս տեսակի հյութերը պարունակում են մեծ քանակությամբ ածխաջրեր, ինչպես նաև շաքարավազ:

 

Շարունակությունը` այստեղ: