Բաղադրությունը`


Կարագ 80 գրամ
Կակաո 40 գրամ
Շաքարեղեգի շաքարավազ 145 գրամ
Ձու 2 հատ
Ցորենի այլուր 60 գրամ 
Փխրեցուցիչ 1/2 թեյի գդալ 
Մուգ շոկոլադ 100 գրամ


Պատրաստման եղանակը`


1.Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանով:Տապակը վրա քցել թուղթ թխելու համար և պատել կարագով:
2.Կաթսայի դնել կրակին , հարելցնել կարագը:Վերցնել կրակից և ավելացնել կակաոին,շաքարավազը և ձուն:Այլուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ, մի պտղունց աղ անել և ավելացնել կարագով զանգվածին:
3. Լավ խառնել և ավելացնել մանր կտրատած մուգ շոկոլադը:Ստացված խմորը լցնել տապակի մեջ և թխել 30 րոպե մինչև պատրաստ լինելը: Տապակի մեջ թողնել 10 րոպե, այնուհետև տեղափողեք ամենաի մեջ և թողնել որ սառչի:
Սառելուց հետո բաժանել կտորների և մատուցել: